IVFforYOU: el millor resultat al millor preu

IVFforYOU: el millor resultat al millor preu

A IVFfoYOU volem universalitzar els beneficis de la reproducció assistida. Per això prestem el millor servei al cost més baix que el mercat ens permet. Mitjançant el nostre apartat de DIAGNÒSTIC ONLINE t’ajudarem a saber quin és el tractament indicat pel teu cas i podràs triar les opcions que necessites. En un obrir i tancar d’ulls coneixeràs quin serà el cost total. I podràs fraccionar els pagaments amb un finançament a la teva mida. Així de fàcil.

Comptem amb un equip format per ginecòlegs, assistents mèdics i embriòlegs altament qualificats i amb gran experiència, dirigits pel Dr. Àngel López, un professional amb més de 20 anys d’experiència com a ginecòleg i especialista en Reproducció Assistida. Els nostres resultats estan avalats per la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF). Així mateix, disposem de les tècniques més avançades del mercat.

El nostre banc de semen compta amb mostres de la més alta qualitat quant a criteris de concentració, mobilitat i morfologia dels espermatozoides, i l’opció Premium assegura que la selecció serà realitzada pel ginecòleg, tenint accés a fotos del donant, al seu historial d’estudis i aficions i fertilitat en donacions prèvies.

D’altra banda, els nostres tractaments es fan amb òvuls en fresc, on la donant i la pacient se sincronitzen per no haver de congelar-los. El ginecòleg tria també la millor donant, i té accés a les mateixes dades que en el cas dels donants de semen.

A més, a IVFforYOU et donem les màximes facilitats per veure complert el teu somni de ser mare: treballem els 365 dies de l’any; realitzem una primera visita informativa gratuïta, ja sigui per Skype o de forma presencial al nostre centre; si ho necessites, posem a la teva disposició professionals en el teu idioma; i ens pots contactar via mail, telèfon o whatsapp.

No ho dubtis: IVFforYOU és el teu centre de reproducció assistida.

Últims posts

Tractaments destacats